Vraag een gratis BijmestMonitor aan

Haal het meeste uit je bodem: vraag vóór 30 april 2024 een gratis BijmestMonitor inclusief advies aan

Ben je actief in de agrarische sector als boer en/of tuinder? Wil je graag gedurende de teelt inzicht hebben in de nutriëntenbalans van je bodem en gewas, en advies ontvangen over hoe je de teelt kunt optimaliseren? Dan hebben we goed nieuws voor je: vraag vandaag nog een gratis BijmestMonitor aan via de onderstaande link:

Gratis BijmestMonitor aanvragen: https://www.daw-bodem.nl/location-geo-data/check/

Iedere teler mag namelijk gebruikmaken van één gratis bijmestmonitor, gefaciliteerd door DAW.

Het weer kan ieder jaar variëren, wat een directe invloed heeft op de gewasgroei en de opname van nutriënten. De BijmestMonitor voorziet je van de nodige handvatten om gedurende het seizoen te zorgen voor de juiste hoeveelheid beschikbare nutriënten voor je gewas.

De BijmestMonitor is een waardevol instrument om de bodemvruchtbaarheid te bepalen op cruciale momenten gedurende het groeiseizoen. Zelfs als je grond goed voorbereid is voor de teelt, blijft er altijd een zekere mate van onzekerheid bestaan tijdens het groeiproces. Zijn alle essentiële voedingsstoffen wel beschikbaar voor je gewas?

De beschikbaarheid van voedingsstoffen wordt sterk beïnvloed door weersomstandigheden zoals neerslag en temperatuur, maar ook door de daadwerkelijke opname door het gewas. Door een controle uit te voeren tijdens het seizoen, verkrijg je de juiste informatie om betere managementbeslissingen te nemen. Zo voorkom je dat je gewas te weinig of te veel meststoffen krijgt, optimaliseer je de opbrengst en beperk je het gebruik van inputs.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Zorg er dan voor dat je bij je aanvraag vermeldt dat je deze via Martijn Groenendijk doet, mits je zelf geen voorkeur hebt voor een andere adviseur. Op die manier komt de uitslag van de monitor direct in mijn portaal terecht, zodat ik deze vervolgens zo snel mogelijk met jullie kan delen.

Bij verdere vragen hierover kunnen jullie mij ook altijd even bellen.

Martijn Groenendijk

Groenendijk Agro & Advies

0637040896

Deel dit artikel