Martijn Groenendijk

Contact:

groenendijk.agro@gmail.com
Tel.: +31 6 37040896

Martijn Groenendijk heeft van jongs af aan zijn passie voor de akkerbouw en de agrarische sector gevolgd. Na de middelbare school behaalde hij een bachelor bedrijfskunde en een master strategisch management aan de Erasmus Universiteit. Vervolgens zette hij zijn verworven kennis om in praktijk op agrarische bedrijven in de nabije omgeving. Zijn inzet en betrokkenheid zijn niet alleen academisch: Martijn is en blijft actief op een agrarisch bedrijf in de nabije omgeving. Zo blijft hij geworteld in de praktijk en kan hij zijn expertise optimaal benutten om bedrijven te helpen.

Plannen in de praktijk brengen

Met een achtergrond in planvorming, begeleiding en subsidieaanvragen voor agrarische bedrijven heeft Martijn zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van subsidies. Zijn jarenlange praktijkervaring stelt hem in staat doeltreffend advies te geven en oplossingen te bieden voor diverse uitdagingen waarmee agrarische ondernemingen te maken krijgen. Het is zijn doel om samen plannen in de praktijk te brengen. Als onafhankelijk adviseur staat hij klaar om bedrijven te ondersteunen bij planvorming, subsidies, strategisch advies en heeft hij ervaring met diverse opdrachten, bijvoorbeeld op het gebied van emissies, bodem en KPI-ontwikkeling.

Hulp bij het vinden van subsidies bij uw plannen?

Heeft u professionele begeleiding nodig bij subsidieaanvragen, strategisch advies, of hulp bij specifieke vraagstukken binnen de agrarische sector? Neem gerust contact op met Martijn Groenendijk. Met zijn expertise en betrokkenheid staat hij voor u klaar om concrete resultaten te boeken en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van uw agrarische onderneming.

Deel dit artikel