Negen zelfstandig agrarisch adviseurs bundelen hun krachten

foto voor trekkerAGRO ADVISEURS ZUIDWEST, hét portaal naar de specialistische adviseurs in het agrarisch ondernemerschap in Zuidwest Nederland. Negen zelfstandig agrarisch adviseurs bundelen hun krachten in deze samenwerking met behoud van de eigen zelfstandigheid. Voorheen werkten ze samen als collega’s. Nu werken ze samen als zelfstandige ondernemers, ieder vanuit zijn/haar eigen specialisme.

De samenwerking komt tot uiting in acquisitie en werving, kennisoverdracht en -uitwisseling, promotie en een gezamenlijke website. Alle deelnemers hebben een eigen specialisme en vullen elkaar daarmee aan waardoor er een breed aanbod aan advies en begeleiding ontstaat. Dat is de kracht van de samenwerking.

Het gaat hierbij om de volgende onderwerpen: ruimtelijke ordening en milieu (Elly Brouwer), bedrijfsontwikkeling melkveehouderij (Bram den Hollander), financiële planning (Peter Mangnus), juridische zaken (Hans Mieras), studiegroepbegeleiding en GLB (Jan Moggre), makelaardij en pachtzaken (Cornelis Lokker), bedrijfsopvolging en gespreksleiding (Liesbeth Versluijs), taxaties en financieringen (Ronny Vette) en duurzame energie (Jan Withagen).

Alle deelnemers beschikken over een jarenlange ervaring. Daarmee kunnen zij de agrarische ondernemers optimaal bijstaan in het ondernemerschap.

Het werkgebied is Zeeland, West-Brabant en de Zuid-Hollandse eilanden.
Meer informatie, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, van de afzonderlijke deelnemers is te verkrijgen via het menukopje ‘wie zijn wij?’

Deel dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.