Elly Brouwer

Elly Brouwer is opgegroeid op een melkveehouderijbedrijf bij het Naardermeer en koos na de middelbare school voor een agrarische vervolgopleiding. Na werkervaring opgedaan te hebben in sociologisch onderzoek en bij een waterschap bleek de rol van ruimtelijke ordeningsadviseur haar het beste te passen.

Onafhankelijk agrarisch advies

Ik werk graag aan ontwikkelingsprocessen in het buitengebied. Om concreet aan de slag te gaan om voor opdrachtgevers resultaat te boeken. Ik ben betrokken en vooral ook: onafhankelijk! Daarom heb ik na 20 jaar loondienst de keuze gemaakt om als zelfstandige van start te gaan als Elly Brouwer Agrarisch Advies. Door mijn achtergrond, opleiding en ervaring weet ik wat er leeft in de agrarische sector én wat er nodig is om procedures succesvol te doorlopen en vergunningen te verkrijgen.
Hulp bij procedures en vergunningen?
Elly Brouwer Agrarisch Advies biedt ondersteuning in ruimtelijke- en vergunningstrajecten in het buitengebied. Heeft u bouwplannen? Liggen vergunningstrajecten stil? Of wilt u weten wat de plannen van de gemeente voor uw situatie betekenen? En hoe u kunt bijsturen?

Heeft u hulp nodig bij een ruimtelijke procedure of vergunningaanvraag?

Neem contact met mij op, ik ga graag voor u aan de slag.

T. 06 170 05 241
I. www.brouweragrarischadvies.nl
E. elly@brouweragrarischadvies.nl

Deel dit artikel